virtual private server

Je virtual private server (VPS) is een omgeving op een fysieke server waar je de volledige controle hebt over je software. VPS is handig als je gebruik wilt maken van een verouderd of gespecialiseerd softwarepakket of als je je eigen bedrijfssoftware ontwikkelt. Met virtual private server kan je een aangepaste configuratie van de server maken.

VPS heeft de mogelijkheid om het besturingssysteem en de omgeving van de server aan te passen en dynamisch te schalen voor het geval dat je meer resources nodig hebt. Onze snelle servers en gekoppelde services helpen je snel en eenvoudig een VPS op maat in te richten. Wil je meer technische ondersteuning? Dan kun je altijd kiezen voor de premium VPS. Wij houden je servers zo ver mogelijk veilig en onderhouden de onderliggende infrastructuur. Zo hoef jij je geen zorgen te maken.

Cloud_

> Virtual private server / vps

> cloud storage

> Digital office

> Cyber Security

4BIS Virtual private servers

Binnen 4BIS hebben wij ruime ervaring met VPS. We helpen je graag bij het doen van de juiste configuratie het creëren van de omgeving voor jouw bedrijfssoftware. Onder onze klanten zijn webstudio’s, logistiek bedrijven, evenement organisaties en overheidsinstellingen. Het is makkelijke manier om je applicatie te laten draaien zonder je zorgen te hoeven maken over de hardware en de infrastructuur.

Wij hebben onze VPS dienst zo ontwikkeld en ingericht dat jouw bedrijf snel kan groeien en schalen. Je kan bijvoorbeeld makkelijk je server repliceren met snapshots en we verzorgen de volledige back-up. Op aanvraag kunnen we een private netwerk binnen jouw VPS creëren.

Onze 4BIS VPS’en gebruiken allen datacenters die CO2-neutraal zijn en op 100% duurzame energie draaien.

Mijn VPS bestellen

4BIS VPS kan je eenvoudig bestellen door je wensen voor VPS aan ons door te geven. Wij zullen samen met jou kijken welke resources en omgeving je nodig hebt voor de optimale prestatie van je bedrijf en je applicatie.

Ga naar ons offerte formulier en dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).