Dream, Code, Blog

Hallo, welkom op het blog van de supertechnologisticexpialidocious 4BIS! 

Dit is niet de plek voor jou als je op zoek bent naar schoonheidstips of recepten voor bosbessenmuffins. Je zult ook geen artikelen vinden over de top tien dingen die je kunt doen in Kathmandu of over het starten van je eigen eendenkwekerijbedrijf in Zuid-Frankrijk. En als je Fan Fiction wilt lezen of wilt leren hoe je een mooie bloemrijke deken voor je oma kunt breien, probeer het opnieuw, we kunnen je niet helpen.

Maar … als je van technologie, innovatie, kunstmatige intelligentie, gadgets, computers, progressive webapp, widgets, codeertalen en vrijwel alles wat digitaal is, houdt, dan heb je je bestemming bereikt. Op deze pagina gaan we gedetailleerde technische tutorials, samenvattingen van leuke technische evenementen die we bijwonen, software ontwikkeling op maat wat wij doen, technisch nieuws en nog veel, veel meer posten.

Dus blijf op de hoogte en lees veel plezier!

SSL certificaat wat is het? En hoe werkt het?

SSL certificaat wat is het? En hoe werkt het?

Tegenwoordig zijn vrijwel alle websites beveiligd met SSL. Toch krijgen wij bij 4BIS nog regelmatig klanten welke geen beveiligde website hebben welke te herkennen is aan het HTTPS slotje. Dit is niet alleen onveilig maar werkt ook niet mee met bijvoorbeeld de Google Ranking van jouw webpagina. Maar wat is SSL of HTTPS eigenlijk, en hoe werkt het?

Lees meer