Dream, Code, Blog

Hallo, welkom op het blog van de supertechnologisticexpialidocious 4BIS! 

Dit is niet de plek voor jou als je op zoek bent naar schoonheidstips of recepten voor bosbessenmuffins. Je zult ook geen artikelen vinden over de top tien dingen die je kunt doen in Kathmandu of over het starten van je eigen eendenkwekerijbedrijf in Zuid-Frankrijk. En als je Fan Fiction wilt lezen of wilt leren hoe je een mooie bloemrijke deken voor je oma kunt breien, probeer het opnieuw, we kunnen je niet helpen.

Maar … als je van technologie, innovatie, kunstmatige intelligentie, gadgets, computers, progressive webapp, widgets, codeertalen en vrijwel alles wat digitaal is, houdt, dan heb je je bestemming bereikt. Op deze pagina gaan we gedetailleerde technische tutorials, samenvattingen van leuke technische evenementen die we bijwonen, software ontwikkeling op maat wat wij doen, technisch nieuws en nog veel, veel meer posten.

Dus blijf op de hoogte en lees veel plezier!

Firewalls en waarom je niet zonder kan!

Firewalls en waarom je niet zonder kan!

De firewall, iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar wat is het nou precies en waarvoor is het nou zo belangrijk? Een firewall is een applicatie die beheert welk verkeer van binnen naar buiten mag en andersom. Dit doet hij op basis van vastgestelde regels, net als bij een grensovergang heb je goedgekeurde papieren nodig om de grens over te mogen. Een firewall zorgt er dus voor dat jouw pc en netwerk veilig blijven.

Lees meer
WordPress hosting vs MWP – Managed WordPress Hosting

WordPress hosting vs MWP – Managed WordPress Hosting

Je wilt een website of een webshop maken al snel zal je de naam wordpress tegen komen. Wordpress is een van de grootste CMS systemen. WordPress is makkelijk en intuïtief in het gebruik en kan uitgebreid worden met allerlei plugins om de functionaliteit te vergroten. Als je klaar ben met het maken van je site moet hij gehost worden en dan moet je de keuze maken tussen een gewone hosting partij of een Managed Hosting Partij. Maar hoe moet je nou kiezen tussen alle mogelijkheden en welke vragen moet je jezelf nou stellen.

Lees meer
SSL certificaat wat is het? En hoe werkt het?

SSL certificaat wat is het? En hoe werkt het?

Tegenwoordig zijn vrijwel alle websites beveiligd met SSL. Toch krijgen wij bij 4BIS nog regelmatig klanten welke geen beveiligde website hebben welke te herkennen is aan het HTTPS slotje. Dit is niet alleen onveilig maar werkt ook niet mee met bijvoorbeeld de Google Ranking van jouw webpagina. Maar wat is SSL of HTTPS eigenlijk, en hoe werkt het?

Lees meer