ONZE HOSTING OPLOSSINGEN BRENGEN RESULTATEN,ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

4BIS Hosting is het juiste startpunt voor jouw onderneming. Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring in hosten en onderhouden van webshops, blogs, corporate websites of webapplicaties. Met onze 24/7 monitor systemen zorgen we ervoor dat je website of webshop snel is, veilig en up-to-date.
Meer dan 250 verschillende ondernemers profiteren al van onze hosting en cloud diensten.

TOTALE TECHNISCHE ONTZORGING

4BIS Hosting is onderdeel van 4BIS Innovations, een creatief software bedrijf uit Maastricht. Hier leveren we software op maat en bieden we de benodigde support bij al onze technische oplossingen.
Bij 4BIS geloven we in technologie en automatisering. Zo helpen we ondernemers groeien én succesvol worden.

Wij zijn er om je daarbij te helpen en je de ICT zorgen uit handen te nemen. Technologie zit in ons bloed. Het is wat we doen en waar we van houden. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector kunnen we pasklare technische oplossingen bieden die jouw onderneming helpen bij innovatie en groei.

MEER DAN 50 JAAR ERVARING

4BIS is een jong en internationaal team dat wordt gedreven door koffie en plezier. Geen standaard IT-provider, maar een hechte familie van ambitieuze professionals. Met Edwin op operations, Max voor de strategie en het developer team vertegenwoordigd door Tom & Rens. Samen delen wij eenzelfde visie: innovatie drijft de wereld en om te kunnen innoveren heb je goede digitale tools en software nodig. Met 50 jaar ervaring kunnen wij u helpen uw bedrijf naar indrukwekkende normen te laten groeien.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).