Custom Webhosting

Wil jij overstappen naar een ander hosting bedrijf omdat je huidige host stopt of omdat je ontevreden bent. Dan is Custom Webhosting van 4BIS Hosting wat voor jou.

OVERSTAPPEN

Er is niks fijner dan je bestaande project snel, gemakkelijk veilig en overzetten van de oude naar je nieuwe hosting. Ons team zal er voor zorgen dat de overstap soepel verloopt.
Zodat jij zonder zorgen verder kan met jouw project.

PERSOONLIJK

Elk project is anders. Wij passen dus jouw hosting pakket aan naar jouw project en wensen. Wil je er een database bij?
Geen probleem! Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Technische SEO kan ontzetten handig zijn voor jouw website. Wij lopen dan je pagina titels, website/pagina structuur en links na. Ook bekijken wij jouw domein rating.

Content sale

Wij bekijken waar een gebruiker van jouw website naar zoekt. Op deze resultaten kunnen wij content gaan baseren zodat alle bezoekers op jouw website kunnen vinden waar ze naar zoeken.

SEA

SEA, afkorting voor Search Engine Advertising, betekent iets anders dan SEO (Search Engine Optimization). Daar waar SEO gaat over zoekmachine optimalisatie, gaat SEA om vindbaarheid middels advertenties. SEA helpt jouw website hoog in de zoekresultaten te laten eindigen en daarnaast een specifieke doelgroep te bereiken.

Niet alleen maken wij advertenties maar ook zorgen wij dat jouw site er klaar voor is mensen te ontvangen die via een advertentie op jouw site belanden. Zo kunnen wij dan de juiste gegevens meten. En kunnen we bekijken wat de juiste zoektermen zijn voor jouw advertenties.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).