PREMIUM WEBHOSTING VOOR ONDERNEMERS EN MKB

Of het nu gaat om premium of managed hosting, domeinregistratie, domeinverhuizing, opslag voor bestanden, email of security. 4BIS levert altijd service op maat.

We bieden WordPress hosting, WooCommerce hosting met DIVI theme én premium plugins. Ideaal voor webshops. Onze flexibele cloud oplossing is ontwikkeld om jou zo veel mogelijk te ontlasten van technische zorgen en om jouw onderneming betaalbare en doorlopende ICT ondersteuning te bieden.

HAAL MEER UIT JOUW WEBSITE

Zoek je een betrouwbare hostingpartij om jouw website naar een snelle, veilige of goedkopere omgeving te verhuizen? Of zoek je één aanspreekpunt waar je alle technische vragen rondom je website kunt regelen? Wij maken het makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

4BIS BIEDT ONLINE OOK_

> E-Commerce Webhosting

> Cloud Solutions

> Data storage / analysis / recovery

> SEO optimalisation

> Domain management / email services

> Virtual private server

> Cyber security

> Digital office

DE ICT PARTNER VOOR JOUW ONDERMENING

4BIS is het juiste startpunt voor jouw onderneming. Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring in hosten en onderhouden van webshops, blogs, corporate websites of webapplicaties. Met onze 24/7 monitor systemen zorgen we ervoor dat je website of webshop snel is, veilig en up-to-date. Meer dan 250 verschillende ondernemers profiteren al van onze hosting en cloud diensten.

Meer over ons >

1 aanspreekpunt


Service onderhoud


Altijd UP-TO-DATE


Maandelijks opzegbaar

PREMIUM HOSTING AL VOOR 9,99 PER MAAND

Sta je op het punt een nieuwe website of webshop te beginnen? Dan zijn wij het beste startpunt voor jouw onderneming. Onze technische afdeling helpt je om direct de juiste tools te kiezen. Tools die belangrijk zijn voor een perfect werkende website of voor het inrichten van een webshop. Bedenk bijvoorbeeld eens hoeveel meer omzet een goede betalingsstructuur in je webshop kan opleveren? En wat denk je van bezoekersaantallen op je website? Als meer bezoekers probleemloos door je website kunnen scrollen, wordt de kans groter dat ze op je website blijven en klant worden.

Daarom is Premium hosting van 4BIS dé uitkomst voor jouw onderneming. Al voor 9,99 per maand kan ook jij profiteren van onze uitgebreide hosting services.

WIJ HELPEN JE VERDER_

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing? Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming? Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).