Managed wordpress Webhosting

Lanceer je een nieuwe website of webwinkel en wil je jezelf de kopzorgen besparen om het te onderhouden, nadat deze live is? Heb je genoeg fouten en bugmeldingen en andere technische problemen gehad? Wil je jouw bedrijf naar een snellere, veiligere, meer kwalitatieve en over het algemeen goedkopere IT-omgeving brengen?

Het antwoord: 4BIS Managed WordPress Hosting. Als professioneel webhoster en domeinnaam registrar, bieden wij premium Managed WordPress Hostingdiensten en een hoge connectiviteit voor een ultiem gebruikerscomfort.

Hosting_

> Custom webhosting

> Symfony wEBHOSTING

> e-commerce webhosting

> Managed WordPress hosting

Dé hosting partner voor jouw website of webshop

Maar wat is Managed WordPress Hosting nou precies? Bij een normale hostingpartij ben je zelf verantwoordelijk voor elke update van WordPress/plugins en PHP versies maar wat nou als je maar 1 of 2 van de 3 update dan loop je het risico tegen serieuze complicaties aan te lopen zonder dat het altijd duidelijk is waar het nou precies aan ligt. Bij Managed WordPress Hosting MWPH wordt dit allemaal voor je gedaan. Wij zorgen ervoor dat je WordPress en plugins up to date blijven wij testen voor complicaties voordat we iets doen en dankzij onze jarenlange ervaring met WordPress en PHP weten we precies hoe we eventuele problemen kunnen tackelen.

Wat bieden wij?

Daarom bieden wij alleen maar Managed WordPress Hosting – MWPH aan. Ook verbeteren wij constant onze infrastructuur zodat jouw website zo snel mogelijk is en zijn we altijd bezig om nieuwe manieren te vinden om onze hosting diensten beter te maken. Ook hebben we verschillende verbeteringen ontwikkeld zodat WooCommerce winkels beter draaien. En standaard bieden we een SSL-certificaat aan zodat het verkeer met jouw website beveiligd is. En dit alles vanaf 15 euro per maand. Zelf hebben wij ook een groot aantal plugins geschreven waar je als 4BIS Hosting klant automatisch toegang tot hebt. Benieuwd naar wat bij jou past? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).