Domain registration

Kijk gemakkelijk en snel als jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Zonder nog iets in te vullen en te betalen heb je voor jezelf duidelijk als jouw domein nog beschikbaar is.

Gewenste domein beschikbaar? Dan kun je er voor kiezen een account bij ons aan te maken om aan de slag te gaan. Je vult de nodige gegevens in en het domein naar wens. Na het akkoord gaan met onze voorwaarden ben je in het bezit van een 4BIS Account waar jouw gegevens veilig in opgeslagen staan. Je kunt dan door met het aanschaffen van jouw domein. Reken af met de gewenste bank en ontvang gelijk je factuur en bewijs dat je nu eigenaar bent van jouw nieuwe domein.

DOMAINS_

> dOMAINS

> DOMAIN NAME SYSTEM / DNS

> DOMAIN REGISTRATION

> DOMAIN MANAGEMENT

Welke moet ik kiezen?

nl .com .net? Er is ontzettend veel keus. Je kunt kiezen voor een land zoals .us of .de of gewoon voor .nl of .com maar je kunt ook kiezen voor een .net of een .wiki

De prijs is afhankelijk van welke je kiest.
Zo zal een .com net iets duurder zijn dan een .nl

Hoe gaat het in zijn WERKING?

Als je kiest voor een domein bij 4BIS Hosting betaal je per jaar. Je bent dan een jaar in het bezit van dit domein. Je kan na 1 jaar er voor kiezen langer gebruik te willen maken van het gekochte domein of er van af te zien.

Als je in het bezit bent van een domein bij ons ben je niet gelijk verplicht er iets mee te doen. Je kan het domein gewoon behouden zonder een website er op te zetten. Je kunt het domein gewoon bewaren bij 4BIS Hosting totdat je er klaar voor bent wat mee te doen.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).