Domain Management

Een domein aanvragen kan je gemakkelijk bij ons doen. Wij zorgen er dan voor dat jouw domein op jouw naam komt te staan. Zo is het domein van jou en kan je er mee aan de slag.

DOMAINS_

> dOMAINS

> DOMAIN NAME SYSTEM / DNS

> DOMAIN REGISTRATION

> DOMAIN MANAGEMENT

Meer dan alleen een Domein?

Wij leveren standaard een SSL certificaat bij een aanvraag van een Domein. Ook zorgen wij voor de DNS.

Email nodig? Geen probleem! Geef het bij ons aan. Wij zorgen er dan voor dat je email bij je domein krijgt.

EMAIL SERVICES

Naast jouw domein hosten wij ook jouw emailadressen. Wij zorgen er voor dat jouw emailadressen altijd en overal beschikbaar zijn. Zo ben je bereikbaar voor mensen en kan je zelf ook mensen contacten via je eigen emailadres. Zowel op de computer als de telefoon is het mogelijk hier gebruik van te maken. Wij zorgen er voor dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt van je mailbox. Zo hoef je je niet druk te maken over het verliezen van e-mails. Het is zelfs mogelijk per aangeschaft domein meerdere emailadressen aan te maken.

Customer portal

Via ons zelf ontwikkelde klantenportaal kan je zelf je DNS records toevoegen, aanpassen en weghalen die bij jouw domein horen. Ook kun je je aangeschafte domeinen inzien en beheren. Zo kan je domeinen aanschaffen, aanpassen of opzeggen. Ook kunnen er bij jouw domeinen emailadressen worden gemaakt, aangepast en verwijderd. Per domein kan er worden ingezien welke emailadressen er bij aangemaakt zijn.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).