Digital office

Help jouw teams op afstand productief en betrokken te zijn in een interactief digitaal kantoor. Het slimme alternatief voor werk omgeving.

Wij zijn gewend om veel digitale tools en applicaties in ons werk te gebruiken. Het is niet altijd makkelijk om alle applicaties op je machine te hebben of te installeren. In sommige gevallen moet je af en toe een heel zware applicatie gebruiken en je laptop kan dit niet aan. Maak je geen zorgen. Er is een oplossing: Digital Office.

Werken vanuit de Cloud

Voor het gebruik van Digital Office hoef je geen speciale omgeving of installaties te hebben op je eigen machine. Jouw werkomgeving bevindt zich in de cloud en is altijd bereikbaar. Je logt in en alles staat voor je klaar om je werk te beginnen.

Wij zorgen dat je Digital Office is gesynchroniseerd, veilig blijft en we maken back-ups voor je.

Onze Digital Office is een makkelijke manier om binnen je organisatie samen te werken, communiceren en bestanden te delen. Het schalen van je organisatie is ook geen probleem meer. Alles wat is nodig kan eenvoudig gedupliceerd worden zodat de nieuwe collega per direct kan beginnen.

Wij zijn er voor je

Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen in het geval dat je technische problemen hebt. Wij denken met je mee als je wilt uitbreiden of je digitale werkomgeving wilt veranderen en verbeteren.

Je kan ook kiezen voor een omgeving waar jouw medewerkers alleen toegang hebben tot de data waar ze bij mogen.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).