Cloud storage

CLOUD HOSTING THE RIGHT WAY

Deel jouw bestanden veilig en werk samen in de cloud

De 4BIS-cloud is een hybride cloud opslagruimte die zowel op onze servers als die van jou wordt gehost. Je kunt deze zelfstandig gebruiken of als onderdeel van jouw hostingpakket. Het werkt op dezelfde manier als bekende platformen zoals Dropbox en Google Drive. Met de 4BIS-cloud kan je eenvoudig bestanden uploaden, wijzigen, delen en downloaden. En het biedt je ook een extra voordeel: je weet op elk moment waar jouw gevoelige bedrijfsinformatie wordt opgeslagen: ver weg van de openbare cloud. Daarnaast betaal je naar gebruik, niet per gebruiker. De 4BIS-cloud is ontwikkeld met de open source software van Nextcloud.

CLOUD HOSTING THE RIGHT WAY

Met de 4BIS Cloud kan je eenvoudig bestanden uploaden, wijzigen, delen en downloaden. En het biedt je ook een extra voordeel: je weet op elk moment waar jouw gevoelige bedrijfsinformatie wordt opgeslagen: ver weg van de openbare cloud. Daarnaast betaal je naar gebruik, niet per gebruiker.
De 4BIS Cloud is ontwikkeld met de open source software van Nextcloud.

De volgende generatie bestandsopslag (Nextcloud)

Nextcloud is opensource-software voor bestandshosting services. Met Nextcloud kan 4BIS je jouw eigen, zelfgehoste bestandsshare-platform bieden: in de 4BIS-cloud.

Wat is het? Net als met Dropbox kunnen gebruikers gedeelde bestanden uploaden, openen, synchroniseren en downloaden via hun 4BIS-cloudaccount. In tegenstelling tot Dropbox hebben we naast een volledige cloud oplossing ook een hybride oplossing gebouwd: al jouw bestanden worden binnen de 4BIS infrastructuur gehost, op onze eigen serverruimte in het datacenter van Iron Mountain en eventueel op jouw locatie. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld Dropbox betaal je naar gebruik, niet per gebruiker.

Voordeel? Jouw bestanden zijn beveiligd en gecodeerd, weg uit de openbare cloud en je weet te allen tijde precies waar ze zich bevinden.

WIJ HELPEN JE VERDER

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing?
Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming?
Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).